Physical Performance Training

Complete sportbegeleiding

Met Physical Performance Training begeleiden we jou als sporter om het maximale uit jouw performance te halen. Wij zijn in staat om blessures te herkennen, te behandelen en jou en/of je team naar een hoger niveau te helpen door zwakheden in techniek en beweging te trainen. En dat met een focus op jouw specifieke sport.

Elke sport vereist een specifieke balans in grondmotorische eigenschappen zoals kracht, coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en lenigheid. Met een sportanalyse beoordelen we hoe jij je hebt ontwikkeld op dit vlak.

Met bewegingstesten zoals de Performance Matrix Test en de Functional Movement Screen beoordelen we jouw stabiliteit en mobiliteit. Denk aan core stability, spier- en gewrichtfuncties.

Deze kennis is de basis voor preventieve warming-up protocollen, persoonlijke (re-)trainingsschema’s en behandelprogramma’s voor blessurepreventie en -herstel. Door efficiënt op fysieke fitheid te trainen en het risico op blessures te verlagen, creëer jij de beste voorwaarden voor betere prestaties.

We adviseren niet alleen jou als sporter, maar ook je trainer over jouw inzetbaarheid en belastbaarheid. Ook ondersteunen we fysiotherapeuten indien nodig.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.